Telefon: 0728881511

Cum comand?

Pentru a putea comanda de pe site-ul nostru este foarte simplu… Va propunem 3 metode de a comanda, insa va recomandam sa folositi procesul de comanda online pentru ca totul este inregistrat si este usor de accesat ulterior.

1. COMANDA ONLINE

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Adauga in Cos

Cosul de cumparaturi

Veţi fi condus automat la pagina coşului de cumpărături. Aici puteţi opta pentru finalizarea comenzii sau pentru continuarea cumpărăturilor.

Finalizarea comenzii

După ce ati adaugat totul in COŞ mergeţi la finalizarea comenzii. 

 Aici sunt 5 paşi simpli pentru finalizare:

1. Puteţi alege să finalizaţi comanda fără să vă faceţi cont pe site – sau – Să finalizaţi comanda şi să vă faceţi cont (recomandat) – datele sunt păstrate pentru comenziile următoare. Datele dvs. sunt confidentiale si nu vor fi folosite decât în procesul de livrare.

2. Detalii Cont si Facturare – Aici introduceţi datele necesare pentru a vă trimite comanda.

3. Apoi alegeti metoda de LIVRARE.

Predare personală în Timişoara – nu costă nimic. Dacă locuiţi în Timişoara putem stabili un punct de întâlnire sau puteţi veni la sediul nostru şi primiţi comanda.

Livrare prin Poşta Română. Prin POŞTA ROMÂNĂ durează maxim 3-5 zile şi costă între 10 LEI pâna la domiciliul dumneavoastră.

Livrare prin Curier Rapid – 25 lei. Livrarea este rapidă, în 24 de ore. Livrarea se taxează separat de produsele comandate.

4. Metoda de plată este RAMBURS.  Plata se face doar în momentul în care aţi primit coletul. NU SE PLATESTE ÎN AVANS!

5. O ultimă verificare a comenzii şi confirmarea ei. Puteţi adăuga şi un comentariu odată cu comanda.

2. COMANDA PRIN TELEFON

Poţi comanda rapid şi sigur prin telefon.

Număr de telefon: 0728881511

Persoană de contact: Corina Dedu.

3. COMANDA PRIN FORMULARUL DE CONTACT SAU E-MAIL

Dacă metodele dinainte sunt prea complicate sau ceva nu merge, foloseşte formularul de contact de mai jos sau adresa de e-mail: bijuterii.arta@gmail.com