Telefon: 0728881511

Cum să îți alegi bijuteriile pentru ziua nunții?

Plănuirea nuntii nu este un lucru de loc ușor. Căutarea unui loc potrivit pentru nuntă, tema nunții, culorile, invitațiile și toate detaliile la care trebuie să fii atentă îți ia destul de mult timp. Orice femeie care a trecut pe la altar știe ce înseamnă emoțiile pregătirii precum găsirea unei rochii potrivite și a unui set de bijuterii.

Tu, în calitate de mireasa, fiind în centrul atenției trebuie să arăți incredibil în ziua nunții. Perfectă. Bijuteriile cu perle sunt bijuterii perfecte pentru ziua nunții tale.

Ele au fost folosite și alese de mirese de-a lungul secolelor. Perlele purtate în ziua nuntii au ca simbolistică puritatea, dragostea și prosperitatea, dar mai ales eleganta celei care le poartă.

PRIMUL LUCRU DE CARE TREBUIE să ții cont în ziua nuntii în ceea ce privește alegerea bijuteriilor este tema și culoarea nunții.

Eu recomand pentru orice mireasă bijuteriile cu perle. Bijuteriile trebuie să țină cont de tema nunții. Setul de perle poate fi cu perle albe, perle crem, perle asortate în combinații și nuanțe de culori. Dacă faci o nuntă în care în centru este familia, perle de cultură de apă dulce sunt cele mai potrivite și accesibile. Dacă nunta are un aer monden și modern, perlele Akoya se potrivesc cel mai bine. Dacă vrei să ai o nuntă exotică perlele care s-ar potrivi cel mai bine sunt perlele Tahitiene sau perlele South Sea.

AL DOILEA LUCRU la care să te gândești este să asortezi setul de perle cu rochia de mireasă, cu culoarea ochilor, tonul pielii și dimensiunile trupului (lungimea gâtului de exemplu), adâncimea sau forma decolteului rochiei.

Daca setul de perle alb este cel ales (un colier de perle, cercei cu perleo brățara cu perle), atunci poți fi sigură că se potrivesc cu rochia. Dacă alegerea ta sunt perlele de alte nuanțe trebuie să fi atentă la adecvarea acestora cu rochia și mai ales cu tenul pielii tale.

Alege perlele de calitate. Dacă alegi o bijuterie cu perle, asigurate că suprafața perlelor este netedă, lucioasă, rotundă și fără asperități. Alege perlele, nu doar pentru că sunt frumoase, ci și pentru că le poți lăsa chiar moștenire.

Se știe că perlele rotunde și mari sunt cele mai scumpe, dar dacă le găsești la un preț bun nu ezita să le cumperi. Ocaziile acestea sunt rare. Iar dacă nu ai posibilitatea materială, alegeți un alt tip de perlă cu forme neregulate, perlele Baroc sau blister.

Dacă ar fi să comparăm prețul perlelor cu alte pietre prețioase vom observa că pietrele prețioase sunt mult mai scumpe. Acum bijuteriile cu perle de cultură au un preț mult mai accesibil decât în urmă cu câteva decenii.

Cam acestea ar fii câteva aspecte de care să ții cont în alegerea bijuteriei cu perle pentru ziua nuntii. Ceea ce este grozav e faptul că perlele au diferite forme și culori, iar in momentul în care începi să le porți, le simți parte din viața ta, pentru că sunt foarte confortabile.

Luând în considerare toate aceste lucruri care ar fi motivul pentru care să nu porți o bijuterie cu perle?

  • Perla este Regina pietrelor prețioase, și piatra prețioasă a reginei.
  • Perla este un mărgăritar ce își are locul în inima fiecărei femei.
Share this postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *