Despre noi

Bună,

Corina DeduSunt Corina Dedu şi sunt Psiholog și deținătorul Magazinului Online Bijuterii-Arta. Am publicat mai multe articole în reviste contemporane pe subiecte care îmbină valorile creștine și viața practică.

De mic copil mi-au plăcut lucrurile confecţionate manual. În 2010 am transferat această pasiune în confecționarea de bijuterii și a altor obiecte de artă și ornamentare. Am început cu bijuterii handmade confecţionate din fimo şi tot felul de mărgele şi alte materiale accesibile, însă în timp am intrat în contact cu bijuteriile cu perle şi pietre semiprețioase. Cine se întâlneşte cu bijuteriile cu perle rămâne îndrăgostit totdeauna de ele. Farmecul, eleganţa, strălucire şi nota aristocratică m-au atras şi m-au determinat să mă dezvolt în acest domeniu.

În 2011, am deschis magazinul online de bijuterii www.bijuterii-arta.com şi am testat oportunitatea unui astfel de demers pentru noi pe piaţa online din România. În 2012, împreună cu soţul meu, Valentin Dedu, am înfiinţat firma Kingdom Design SRL care îmbină serviciile web cu pachetul e-commerce pe care ne dorim să-l dezvoltăm.

Suntem încă la început, însă vă garantăm toată disponibilitatea noastră de a face lucrurile cât se poate de bine. Valorile noastre creştine ne obligă să facem totul, „din toată inima, ca pentru Dumnezeu”, adică cu excelenţă, dedicare şi profesionalism.

 

Magazinul online www.Bijuterii-Arta.com

Societate: SC KINGDOM DESIGN SRL
Cod fiscal: 30048795
Capitalul Social: 200 lei
Registrul Comertului: J35/880/2012.
Sediu Social: Sânmihaiu Român, Nr. 227/C, Jud. Timis
Adresa de corespondenţă: Mircea cel Bătrân, Bloc. 38, Ap. 3, Timişora, jud. Timiș.
Cod CAEN:  4791- comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet;
Program asistență și suport: luni – vineri: 09-18
Persoana contact: Corina Dedu – departament relații clienți.
Telefon:  0728881511 – Vodafone
E-mail: bijuterii.arta@gmail.com
Comenzi online – permanent.

 

Certificăm că toate datele şi informațiile de pe site-ul www.bijuterii-arta.com sunt corecte.
Pentru mai multe informaţii în ceea ce priveşte serviciile şi produsele noastre vă recomandăm să citiţi Termeni şi Condiţii.