Telefon: 0728881511

Termeni și condiții

1. Cine suntem 

Produse disponibile pe www.bijuterii-arta.com sunt oferite spre vânzare. Bijuterii-Arta.com își are sediul în Timișoara, Str. Bucovinei nr. 40, România.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune condiții a site-ului bijuterii-arta.com, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Bijuterii-arta.com isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si Conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

2. Drepturile Bijuterii-Arta

Designul, fotografiile si conținutul text disponibil la adresa www.bijuteri-arta.com sunt sub copyright, cazând sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificările si completările ulterioare.

Întreg conținutul de pe site-ul Bijuterii-Arta.com este original. Resurse exterioare (imagini de produs, specificații, video, text etc.) sunt preluate numai cu acceptul sursei (ex.: producător, furnizor etc.).

Asigurăm o licență limitată pentru prezentarea produselor pe site-ul sau blogul dvs. sau în alte spații media, numai prin includerea surse (link spre site și spre pagina de unde a fost luat). Pentru textele de pe bijuterii-arta.com, oferim libertatea de a fi folosite în limita a 100 de cuvinte și includerea sursei.

Se recomanda vizitatorilor www.bijuteri-arta.com, precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.

Dacă doriţi să ne semnalaţi o chestiune legată încălcarea drepturilor de autor pe sau de pe Bijuterii-Arta.com, vă rugăm să folosiţi adresa următoare: contact@bijuterii.arta.com.

3. Produsele Bijuterii-Arta

Dorim sa oferim doar produse de calitate la preturi care sa va avantajeze!

Produsele comercializate de noi nu sunt contrafacute. Oricare dintre ofertele noastre de bijuterii din argint sau bijuterii cu perle sau pietre semiprețioase, bijuterii lucrate manual, bijuterii fantezie sau tablouri, toate întrunesc cerințele legale de vânzare, fiind marcate in mod corespunzător. Fiecare produs va fi însoțit cu un certificat de garanție în care sunt certificate materialele folosite, calitatea lor și modul cum sunt confecționate.

Această certificare presupune și o perioadă de probă în care puteți returna produsele către bijuterii-arta.com.

Pentru ca un client multumit nu poate fi decat cel bine informat, Ghidul ANPC pune la dispozitia tuturor celor interesati de produse sau de achizitionarea acestora, o modalitate de prezentare a principalelor caracteristici si a certificarilor existente, astfel incat decizia de achitionare sa fie una corecta.

4. Confidentialitate

Accesarea website-ului www.bijuterii-arta.com, inregistrarea unei comenzi, crearea unui cont precum si abonarea la newsletter presupune colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de CLIENT sau simplu vizitator. Bijuterii-Arta.com respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale. Drepturile dvs vor putea fi exercitate printr-o solicitare scrisa catre BIJUTERII-ARTA.COM folosindu-va de oricare din datele de contact: e-mail, fax, adresa postala.

Bijuterii-Arta nu trimite mesaje comerciale nesolicitate (spam).

Orice newsletter sau mesaj periodic transmis va conţine datele noastre de identificare şi datele de contact, (in footer-ul newsletter-ului) precum si procedura de desubscriere de la newsletter sau editare a opţiunilor de trimitere a Newsletterului.

Newletterul nostru conţine informaţii despre produsele site-ul, promoţii sau reduceri şi au o periodicitate lunară.

Administrarea datelor personale regasite in baza de date BIJUTERII-ARTA.COM va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor, cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi, monitorizarii primare a tranzactiilor cu cardul si identificarii provenientei cumparatorilor cu cardul. Acestea nu vor fi facute publice si nici transmise altor terte persoane, BIJUTERII-ARTA.COM garantand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs.

Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre BIJUTERII-ARTA.COM doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.

In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul de a refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii www.bijuterii-arta.com sau cu ocazia initierii unei comenzi. Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail ori furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.

Dreptul de acces – Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie – Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

Dreptul de opozitie: – Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de BIJUTERII-ARTA.COM in scopurile declarate mai sus.

 

5. Politica BIJUTERII-ARTA.COM de vanzare

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe www.bijuterii-arta.com, veti fi condus catre o pagina speciala in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plata: ramburs sau prin transfer bancar .

Anterior preluarii comenzii, BIJUTERII-ARTA.COM va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Datele transmise vor include referinte exacte cu privire la conturile bancare in care pot fi transferate sumele, făcându-se de asemenea precizări in ceea ce privește timpul de livrare, eventualele cheltuieli de transport, alte taxe implicate, precum si eventuale reduceri de preț.

Stocurile disponibile sunt relevante pentru luarea unei decizii corecte, de accea va incurajam sa cititi cu atentie informatiile privind existenta sau nu in stoc a oricaruia dintre produsele oferite in mod special pentru a va asigura de livrarea promta a acestora.

Produse de aceeași calitate si la un pret echivalent vor putea fi livrate CLIENTULUI numai in momentul inregistrarii unei noi comenzi, returnarea sau sesizarile cu privire la anumite produse neechivaland in acest sens cu o solicitare a unui nou produs. Pentru mai multe informatii privind returnarea produselor BIJUTERII-ARTA.COM puteti accesa acest link.

In eventualitatea existentei unor reduceri promotionale sau a concursurilor cu premii, toti vizitatorii, fie acestia CLIENTI sau nu, vor putea beneficia de o informare in timp util cu privire la conditiile de participare sau perioadele de valabilitate.

6. Comunicari comerciale

Comunicarile transmise catre CLIENT pot fi foarte valoroase. BIJUTERII-ARTA.COM va considera importanti si apreciaza ca orice instiintari cu privire la produsele noi oferite pe website vin in intampinarea propriilor dvs dorinte.

In acest sens, cu ocazia fiecarei comenzi , adresa dvs de e-mail va fi inregistrata in baza de date BIJUTERII-ARTA.COM in vedere efectuarii de comunicari comerciale sau pentru asigurarea unui mijloc rapid prin care sa fiti informati in legatura cu stadiul fiecarei comenzi.

Veti putea beneficia de astfel de comunicari inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispozitie pe website. Astfel, chiar in lipsa inregistrarii unei comenzi, dvs, in calitate de vizitator al www.bijuterii-arta.com veti avea posibilitatea de a fi informati constant asupra ofertelor de produse noi, precum si asupra eventualelor reduceri de preturi.

In ambele cazuri, continutul fiecarui e-mail transmis catre dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completa si corecta a noastra, in calitate de expeditori, punandu-va, de asemenea, la dispozitie o modalitate simpla prin care veti putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail in acest sens.

7. Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumpărate de pe site-ul bijuterii-arta.com, se incadreaza intre 3 ore si 2 zile din momentul confirmarii telefonice sau prin e-mail a comenzii, in functie de modul de livrare si/sau de stocul de produse existent la Furnizor.

In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de livrare.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare (taxe ramburs). Taxele postale sunt de cca 10 lei pentru Posta Romana şi 25 lei pentru Curier Rapid. Acest pret va fi afisat in pagina finala de confirmare a comenzii. Furnizorul nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru a verifica actualizarea preţurilor de livrare, pentru mai multe opţiuni şi promoţii verificaţi pagina cu termenii de livrare.

Produsele se trimit în orice localitate din România prin servicii de Curier RAPID sau Colet postal.

Livrarea în străinătate se face în condiţii care ţin de fiecare caz în parte, de aceea vă rugăm să ne contactaţi în prealabil la adresa de e-mail bijuterii.arta@gmail.com.

                Produsele includ TVA

8. Returnarea produselor BIJUTERII-ARTA.COM

Suntem convinsi ca preturile atractive si diversitatea ofertelor reprezinta indeajuns de multe motive cat pentru a va putea considera CLIENTI multumiti!

Cu toate acestea, exista situatii in care veti reveni asupra deciziei de cumparare a unui produs, solicitand returnarea acestuia. Veti avea astfel dreptul de a returna oricare dintre produsele aferente unei comenzi, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, BIJUTERII-ARTA.COM avand obligatia de a va rambursa integral sumele platite cu aceasta ocazie. Nu este nevoie sa justificati decizia de returnare, posibilitatea aceasta fiindu-va oferita inclusiv in cazul produselor nedeteriorate.

Orice produs va putea fi returnat cu conditia de a fi transmis catre BIJUTERII-ARTA.COM in aceleasi conditii in care a fost livrat. Clientul va suporta pretul aferent cheltuielilor de transport facute cu ocazia returnarii.

Paşii de returnare:

  1. Contactaţi-ne la bijuterii.arta@gmail.com şi spuneţi-ne despre intenţia dvs de a returna produsul.
  2. Departamentul de realţii cu clientii vă va confirma posibilitatea returului şi adresa la care puteţi trimite.
  3. Persoană de contact Corina Dedu. Orar 9-18, de luni până vineri.

9. Sesizari

Ne puteti ajuta sa fim mai buni! Parerea CLIENTILOR nostri este importanta!

Orice informatie referitoare la produsele, preturile acestora, conditiile si modalitate de livrare este utila afacerii BIJUTERII-ARTA.COM, al cărei principal obiectiv este alegerea celei mai bune metode de satisfacere a unui client dornic de a achiziționa produse deosebite in condiții optime.

Va așteptăm in acest sens cu orice informație, sugestie, reclamație, pe care ne-o puteti transmite in scris, pe e-mail, fax sau la adresa de contact.

DEPARTAMENTUL DE RELAȚII CU CLIENȚII

Persoană de contact: Corina Dedu.

Program: 9-18, de luni până vineri.

Email: bijuterii.arta@gmail.com

Telefon: 0728881511

 

10. Precizari finale

Orice conflict apărut intre BIJUTERII-ARTA.COM si CLIENTI va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere intre cele doua părți. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor românești.